Pannónia Kincse Ásványvíz - Bikali pihenés
pihenj a
pannónia ásványvíz
segítségével!
Vásárolj Pannónia Ásványvizet
és
nyerd meg a fődíjat
egy 2 fő részére szóló wellnes hétvégét a Puchner kastélyszállóban
A játék fődíja:
TÉLI WELLNESS A PUCHNER KASTÉLYSZÁLLÓ**** -BAN
A csomag tartalma:
 • 2 éjszakás szállás a választott lakosztályban.
 • Érkezésre gyümölcstál bekészítés a szobába.
 • Félpanziós ellátás, a vacsora ideje alatt korlátlan italfogyasztással 1,5 órás időtartamban (rostos és szénsavas üdítő, ásványvíz, csapolt sör, a ház bora): svédasztalos reggeli és büfévacsora.
 • Egy alkalommal könnyű wellness ebéd a Fürdőház bárjában: szendvics vagy saláta, 1 üveg ásványvíz, 1 db melange.
 • Személyenként 30 perc sószoba és 10 perc Flabélos használat.
 • 1 óra fallabda.
 • Személyenként egy alkalommal 50 perces Aloe verás testmasszázs.
 • Hétvégi foglalás esetén tartalmazza az érkezés időpontjában aktuális kiemelt programot.

Egy kastély Európában, Európa egy kastélyban

A négycsillagos bikali Puchner Kastélyszállóban gyönyörű környezetben hatféle szálláshangulat várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. A Kastély az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője, mintha a Habsburgok korába csöppentünk volna vissza. A reneszánsz Palota szobáiban és lakosztályaiban a Mátyás király korabeli főúri kényelem élvezetének különleges érzését élhetjük át.
A játék menete
Lazulj és tölts el 3 napot pároddal a Puchner Kastélyszállóban
Nincs más teendőd, mint:
Vásárolj bármilyen Pannónia Kincse Ásványvizet!
Töltsd fel a kapott kupon- és a blokkon található AP kódot legkésőbb november 20-ig!
Nyerd meg a 2 fő részére szóló wellnes hétvégét a Puchner Kastélyszállóban
Ne feledd! A vásárlást igazoló blokkot mindenképpen őrizd meg a játék végéig!
Feltöltöm a kódom
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
+36
Kuponkód: *
AP kód: *
AP
Adatvédelem: *
A személyes adatait a regisztráció feldolgozásához, a weboldal személyre szabott használatához, valamint az Ön által kért termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos információk átadására használjuk.
Támogatóink
játékszabályzat
A játékszabály teljes elolvasásához és megismeréséhez kattintson a Megtekintem gombra.

A promóció szervezője

A promóció szervezője a Pannónia Ásványvíz Kft. (székhelye: 4230 Téglás, Dégenfeld utca 9., adószáma: 24275381-2-09., cégjegyzékszám: 09-09-025956).

A promócióban részt vevő személyek, a részvétel feltételei

A „BIKALI PHENÉS” promócióban (továbbiakban: „Játék”) részt vehet minden olyan természetes személy, aki betöltötte a 18. életévét és az Audi Hungaria Zrt. telephelyein a Hungast Vital Kft. által üzemeltetett kereskedelmi egységekben vásárló személy (továbbiakban: „Résztvevő”), kivéve a „Szervező” munkatársai és alkalmazottai. 

Amennyiben a promóció időtartama alatt érvényes megadott adatiban változás állt be, a nyertes a nyereményét csakis a változást hivatalosan igazoló dokumentumok bemutatását követően jogosult átvenni.

 

A promóció menete

promóció 2019. szeptember 20-tól 2019. november 20-ig tart.

A Játékban megnyerhető nyereményeket a Pannónia Ásványvíz Kft. és kiemelt Támogatóik biztosítják.

A Játékos a Játékban való részvételhez KÖTELEZŐEN ELFOGADJA az adott nyereményjátékban található JÁTÉKSZABÁLYZATOT a regisztráció során. Az alkalmazás elérhető asztali számítógépen, laptopon és mobileszközről egyaránt.

 • A Résztvevő a Játék használatához elfogadja a Játékszabályzatot.
 • A Résztvevő az adott nyereményjátékban regisztrálhatja adatait és teljesíti a játék feltételeit.  Minél többet regisztrál, annál nagyobb eséllyel nyerheti meg a nyereményeinket.
 • A regisztrációra a játék időtartama alatt van lehetőség. Ezzel biztosítjuk a Résztvevők számára azt, hogy legyen elég idejük a játékban való részvételre.
 • A nyerteseket emailben és a Facebook oldalunkon is értesítjük a nyereményeikről.
 • Sorsoláson azok a Résztvevők vehetnek részt, aki a Játékszabályzatban foglaltaknak megfelelnek.
 • A Játékszabályban meghatározott feltételek minden Résztvevő számára kötelező érvényűek, azokat a regisztrációt követően elfogadják, jóváhagyják, és tudomásul veszik. Ezen feltételektől a promóció szervezője sem tér el.

 

A nyeremények 

A promóciós nyereményeket a Pannónia Ásványvíz Kft. és kiemelt Támogatói által biztosítottak:

Nyeremény:

3nap, 2 éjszaka 2 fő részére a Puchner kastélyszállóban (Wellness hétvége)

A Szervező a változtatás jogát fenntartja. 

A nyeremények nem vonhatóak össze a Pannónia Ásványvíz Kft. más kedvezményeivel és akcióival, valamint nem értékesíthetőek! A nyeremény készpénzre nem váltható.

 

A nyeremények átadása

A nyerteseket e-mail formájában értesíti a Szervező, és tájékoztatja az átadás részleteiről. A Szervező nem vállal felelősséget a hibás, nem valós e-mail cím megadása miatti kézbesíthetetlen levelek okán, továbbá a kapcsolatfelvétel során a Játékos által tévesen megadott adatokért.

A nyertes játékosok kötelesek együttműködni a Szervezővel annak érdekében, hogy a nyeremények átadása megtörténhessen. Ha ezen együttműködési kötelezettségüknek a nyertesek bármelyike nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem róható fel. A Szervező a nyeremények átvételének lehetőségét 90 NAPON BELÜL tudja biztosítani. Amennyiben a nyeremény átvételére jogosult Játékos a nyereményét az erre rendelékezésre álló határidőn belül nem jelentkezik, nem veszi át, vagy nem váltja be, úgy azt a Szervező visszavonhatja. A Játékosnak a Szervezőtől a kapcsolatfelvétel során egyeztetett címen kell 90 napon belül átvenni, átadni a tárgynyereményt. A nyertes a nyeremény átvételéhez KÖTELES a vásárlást igazoló blokkot bemutatni a Szervezőnek. Továbbá a Szervező csakis 1 alkalommal próbálja meg eljuttatni a nyertesnek a nyereményt a megbeszélt helyen és időben, ezt követően a nyertes játékosnak kell gondoskodnia a nyereménye átvételéről.

 

Személyi jövedelemadó

A Szervező kijelenti, hogy a nyereményekkel kapcsolatban felmerülő személyi jövedelemadót, valamint a nyereményekkel kapcsolatban esetlegesen felmerülő további adót, és járulékot a Szervező viseli.

 

A Szervező jogai

Amennyiben a promóció során bizonyítottan olyan technikai vagy biztonsági probléma merül fel, amely csalásra adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményjátékot szüneteltesse, vagy törölje.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékból kizárja azt a résztvevőt, továbbá polgári kártérítési illetve büntetőeljárást kezdeményezzen azzal a résztvevővel szemben, aki nem tisztességes úton kíván a Játék során előnyhöz jutni, vagy ahhoz a Játékszabály megszegésével jutott hozzá. Amennyiben a promóció során bármely résztvevővel kapcsolatban csalás lehetősége, vagy ténye merül fel, Szervező fenntartja a jogot, hogy a résztvevőt azonnali hatállyal kizárja a nyereményjátékból.

A Szervező a nyeremények átadásáig kizárhatja a promócióból azt a Játékost, aki nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek, valótlan, kitalált, hiányos vagy téves adatot adott meg. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

A Szervező kizár minden kártalanítási, kártérítési igényt a promóció során, a promóció esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a promóció során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért, ide nem értve a szándékosan vagy súlyos gondatlansággal okozott, a résztvevőnél felmerülő, a szervezőt terhelő károkért való felelősséget. A Szervező nem vállal felelősséget a rajta kívül álló okból előállt üzemzavar esetén bekövetkezett károkért, vagy ezen okból a Játék átmeneti vagy végleges leállásáért.

Azáltal, hogy a Játékos a promócióban való részvétele során a nevét és e-mail címét a „Játék” során megadja, a Játékos feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy:

 • személyes adatai (név, e-mail cím) a Szervező adatbázisába kerüljenek és a Szervező, illetve megbízottjai a személyes adatokat a promóció lebonyolítása céljából a hatályos jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően kezelje;
 • a Játékosnak marketing tevékenység végzése céljából hírleveleket küldjön. 

A Játékosok elfogadják, hogy a promócióban való részvétel során a hivatalos játékszabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Szervező számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A Szervező a promócióban való részvétel lehetőségét a hivatalos játékszabályzat megszegése esetén bármely résztvevőtől megvonhatja.

 

Személyes adatok kezelésére és az adatszolgáltatásra vonatkozó szabályok

A Játékszabály a magyar jogszabályok figyelembevételével került kialakításra. A Szervező a Játékosok által tudomására hozott adatokat a hatályos adatvédelmi törvénynek megfelelően tárolja és kezeli. A Szervező a Játékos adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve a Résztvevő tájékoztatása céljából a Játékos tájékoztatásában közreműködő ügynökségnek. A Játékos tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését és feldolgozását a Szervező végzi. A Játékosok a játékban való részvétellel egyidejűleg hozzájárulnak adataiknak a fenti módon történő kezeléséhez. 

A Játékosok a Szervező oldalán futó alkalmazás lájkolásával a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az elektronikus hírközlésről szóló többször módosított 2003. évi C. törvény alapján a játékszabályzatban meghatározottak szerinti adatkezeléshez és a megjelölt adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozáshoz az érintett a regisztrációval és az adatkezelési szabályzat elfogadásával hozzájárult. 

Az adatszolgáltatás önkéntes.

Az adatkezelő és adatfeldolgozó a Szervező.

A Szervező az adatkezelést a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával végzi, és bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését, helyesbítését vagy zárolását az alábbi e-mail címre elküldött kérelemmel: jatek@pannoniaasvanyviz.hu

A Játékosok adatkezeléssel kapcsolatos további jogait és jogorvoslati lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza.

A Játékos bármikor visszavonhatja hozzájárulását, illetve kérheti adatai törlését egy lemondó nyilatkozat alábbi e-mail címre történő megküldésével: jatek@pannoniaasvanyviz.hu

Az adatok az érintett előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve jelen játékszabályzatban, illetve a hatályos jogszabályokban meghatározott eseteket.

A jelen kampány szervezésében a Facebook nem vesz részt, azt nem szponzorálja, kezeli vagy adminisztrálja. / This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. You understand that you are providing your information to Pannónia Ásványvíz Kft. and not to Facebook.

2019.09.02.